Hvalpe-/begyndertræning i DcH Nibe

At gå til hvalpetræning er den bedste start, du kan give din hvalp.

Hvalpe-/begyndertræning henvender sig til alle med en ny hund i alderen 8 uger til ½ år, som har brug for grundlæggende viden og færdigheder for at få det optimale samarbejde mellem hund og fører. Der arbejdes meget med kontaktøvelser for at etablere det gode tillidsforhold mellem hund og fører, hvilket er fundamentet for et godt samarbejde. Der arbejdes med socialisering, så hunden lærer at aflæse/afkode/forstå andre hunde og kan begå sig blandt dem uden konflikter. Der arbejdes med den grundlæggende lydighed, så hunden eksempelvis kommer, når du kalder, og går pænt i snor, sætter sig eller lægger sig, når du ønsker det.

Du får også introduktion til øvelser som sporsøgning samt hente og bringe en genstand (apport). Vi vil ligeledes snuse til de træningsøvelser, vi tilbyder i DcH i vores lydighedsprogram, rally-program og agility-program.

Du skal opfatte træningen på træningspladsen, som max. 10 % af din træning med hunden. Resten er hjemmetræningen, som er meget vigtig for at få et godt resultat ud af træningen på begynderholdene. Faktisk er det mest dig som hundefører, der bliver trænet på træningspladsen.

På hvalpeholdet er der også ”frikvarter” inden træningen, hvor hundene i grupper får lov til at lege, således at de igennem leg med forskellige racer lærer at forstå og acceptere andre hunde samt socialisere sig med både hunde og mennesker.

Der trænes på træningspladsen ved klubhuset én gang om ugen, i alt ca. 13-15 gange.

Vi tilbyder, at du og din hund afslutter forløbet med en lille test, så du får mulighed for at få en fornemmelse af, hvor meget I har nået, og hvor der eventuelt skal sættes yderligere ind.

Der er efter hver træningsgang gratis kaffe i klubhuset, hvor der er tid til at vende diverse spørgsmål med trænerne eller andre, mens hundene slapper af i bilen eller ved afbindingspindene.

Der afholdes introduktionsaften inden første træningsgang. Vi skal se vaccinationsattester her eller ved første træning, som viser, at hunden er vaccineret mod parvovirus og parainfluenza.

Instruktører

CamillaCamilla

KajKaj


Frits

Nyheder

Sponsorer